De smartphone en tablet reparatie specialist in Eindhoven e.o.

Sinds 2001 zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia en alle andere meest voorkomende merken. De meeste reparaties worden direct uitgevoerd en zijn klaar terwijl je wacht. Bij GSM World ben je op het juiste adres voor nieuwe en gebruikte mobiele telefoons. Wij bieden altijd scherpe prijzen en je hebt altijd de meeste keuze in nieuw en gebruikt.

Ook bieden wij je alle meest voorkomende mobiele telefoon accessoires zoals opladers, cases, hoesjes, accu’s en prepaidkaarten.

GSM World Eindhoven Smartphone en tablet reparaties

Sinds 2001
ervaring!

Gratis koffie
of thee

6 dagen
p/w geopend

Beste prijs
& kwaliteit

Alle merken
gerepareerd!

GSM World Telefoon Reparatie Eindhoven

Sinds 2001

Beretrots zijn wij op het feit dat wij vóór de mobiele hype begonnen zijn. Dit brengt met zich mee dat wij naast onze ervaring, langdurige en betrouwbare connecties hebben met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden zonder in te leveren in kwaliteit.

Door onze passie en liefde voor het vak gaan wij altijd verder waar de ander stopt.

Geen afspraak nodig. Koffie of thee staat klaar 🙂

6 dagen per week zijn wij geopend. In de meeste gevallen is het niet nodig om een afspraak te maken. Kom gerust langs. Onder het genot van koffie of thee zullen we je toestel repareren. Voordat we aan een eventuele reparatie beginnen krijg je altijd gratis advies en de prijs voor de reparatie.

Koffie Staat Klaar