iPhone 6s reparatie laten uitvoeren in Eindhoven? Reparatie is mogelijk terwijl je wacht!
Een reparatie aan uw iPhone 6s kan snel en professioneel uitgevoerd worden bij GSM World Eindhoven. U kunt zonder afspraak zo langskomen en de reparatie wordt terwijl u wacht en meekijkt uitgevoerd. Of u een gebarsten scherm wilt laten vervangen of een ander probleem wilt laten verhelpen, wij repareren binnen 30 minuten.

 

Wat ook belangrijk is om te weten is dat wij;

– 3 maanden garantie geven op de functionaliteit van het onderdeel.
Mocht er binnen termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door u is beschadigd, zullen wij uw probleem kosteloos verhelpen!
– Geen verborgen kosten rekenen.
Veel reparatie bedrijven proberen tijdens of na de reparatie extra kosten aan te smeren. Bij GSM World in Eindhoven nemen de reparateurs altijd even een moment om de reparatie vooraf met u te bespreken en duidelijk uitleg te geven wat er precies vervangen zal worden.
– Meekijken tijdens de reparatie.
Ook kunt u altijd meekijken met de reparatie indien u dat wenst zodat u precies weet wat er met uw toestel gebeurd

Mijn inboedelverzekering dekt de schade, kan ik bij jullie terecht?

Ja, wij voeren voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en assurantiekantoren reparaties uit. Om te weten te komen hoe úw verzekeraar hiermee omgaat raden wij aan contact met ze op te nemen voordat de reparatie is uitgevoerd. Indien de verzekeraar aanvullende wensen heeft kunnen wij hier rekening mee houden.

Mijn schade wordt vergoed door de aansprakelijkheidsverzekering, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Ja, ook voor aansprakelijkheidskwesties kunnen wij schades onderzoeken en herstellen. Belangrijk is wel dat beide partijen duidelijke afspraken hebben gemaakt over de afwikkeling en de verzekeraars akkoord gaan met de afspraken. Wij mengen ons nooit inhoudelijk in de kwestie.

Naast bovengenoemde voordelen van onze service zijn er nog vele andere. Graag verrassen wij u met onze uitzonderlijk goede service!